Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

Εμείς οι Έλληνες



Ξεκινάει σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η σειρά «Εμείς οι Έλληνες». Είναι η καταγραφή της Ελληνικής Ιστορίας του πρώτου μισού του 20ου αιώνα.
Η παραγωγή αυτή θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια




Πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, κάνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πολυαναμενόμενη σειρά "Εμείς οι Έλληνες", η οποία θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια.

Πρόκειται για την καταγραφή της Ελληνικής πολεμικής Ιστορίας από το 1897 μέχρι το 1974 μέσα από ντοκουμέντα, μαρτυρίες, αφηγήσεις και σχόλια.

Είναι οι πολεμικοί αγώνες των Ελλήνων, που σε συνδυασμό με αγώνες πολιτικούς και διπλωματικούς, μετέτρεψαν το μικρό κρατίδιο του 19ου αιώνα στη σημερινή ισχυρή ελληνική δημοκρατία.

Η συναρπαστική αυτή περίοδος είναι γεμάτη με ηρωικές νίκες, καταστροφικές ήττες, έντονο διπλωματικό παρασκήνιο και διχασμούς που άλλοτε έφερναν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής και άλλοτε την έβρισκαν να γράφει μερικές από τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας της.

Είναι η ιστορία για το πώς η μικρή και αδύναμη Ελλάδα, που τα σύνορα της φτάνανε μέχρι και την Θεσσαλία, κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τα εδάφη της και να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της ανατολικής Μεσογείου.

Η σειρά "Εμείς οι Έλληνες", περιλαμβάνει σπάνια φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα, αναπαραστάσεις και σχεδιαγράμματα με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν στις ιστορικές περιόδους που αναφέρεται.

Σύμβουλοι της σειράς είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες ιστορικούς που εγγυώνται την αντικειμενικότητα, την ιστορική ακρίβεια και την πολύπλευρη κάλυψη των παρουσιαζομένων γεγονότων.

"Το να κάνει ένα τηλεοπτικό δίκτυο ντοκιμαντέρ για την πρόσφατη ιστορία της πατρίδας του είναι προφανές, αλλά στην Ελλάδα δεν είχε γίνει ξανά, εκτός από κάποιες προσπάθειες του ΣΚΑΪ" τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος προανήγγειλλε μάλιστα και αρκετές ακόμη παραγωγές του ΣΚΑΪ από το νέο έτος.

Σημειώνεται ότι το "Εμείς οι Έλληνες" αποτελεί μια ξεχωριστή σειρά, και δεν θα πρέπει να συγχέεται με την άλλη φιλόδοξη προσπάθεια του ΣΚΑΪ, τους "Μεγάλους Έλληνες" που πρόκειται να προβληθεί τον Ιανουάριο.

Δείτε τα trailer!













Πηγή:


ΕΥ ΖΕΙΝ και ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ

Ρητά δοκιμασμένα στο χρόνο και την πράξη για να μας κάνουν τη ζωή σωστή και ηθική και όχι κατ' ανάγκην εύκολη

#1, #2, #3, #4, #5,

Ενδιαφέροντα Ιστολόγια

Κρήτη νασαι περήφανη

για όλα τα παιδιά σου

γιατί στα ξένα το κρατούνε

ψηλά το όνομα σου

Makedonia is Hellenic

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα

Συνεχίζουμε και μεις παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πυρίσπορο και το Αμύνεσθαι Πέρι Πάτρης για την ενδυνάμωση της Ελπίδας όλων των Ελλήνων στον Αγώνα του Έθνους για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας

Zeitgeist (II) Addendum

Δείτε το ολόκληρο ΕΔΩ

Watch it HERE

----------------------------------------------

Δείτε το Zeitgeist I ΕΔΩ

Watch Zeitgeist I HERE

Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν ο Άνθρωπος

H παιδική σειρά που τόσο αγαπήσαμε

στον Σκουπιδιάρη (http://skoupidi.blogspot.com/)

Locations of visitors to this page


Προς τέρψιν των συντακτών του Ιστολογίου


Ο Σκουπιδιάρης προτιμάει Νότια Αμερική...τι να κάνουμε;

-.-

-

Clicky Web Analytics

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP